Dit zijn 4 leuke kleine merchandise items die je écht moet hebben voor je bedrijf

Dit zijn 4 leuke kleine merchandise items die je écht moet hebben voor je bedrijf

Steeds meer bedrijven gebruiken merchandise als een marketinginstrument omdat het een geweldige manier is om je bedrijf te promoten en je merknaam te versterken. Hoewel grote merchandise items zoals t-shirts en mokken populair zijn, zijn er ook vele leuke kleine items die je kunt overwegen. Merchandise is perfect om weg te geven aan geïnteresseerde en loyale klanten. In dit artikel zullen we vier van deze kleine merchandise items bespreken die je bedrijf echt moet hebben. 

Bedrukte aanstekers

Bedrukte aanstekers zijn een goede optie als het gaat om kleine merchandise items. Ze zijn praktisch en veelzijdig, en worden vaak gebruikt door mensen van alle leeftijden. Of het nu gaat om het aansteken van een kaars, een barbecue of een sigaret, een bedrukte aansteker met het logo van je bedrijf zal altijd in de buurt zijn. Het is een slimme manier om je merknaam constant onder de aandacht te brengen, aangezien mensen een aansteker vaak gebruiken en hem daardoor kunnen laten zien aan andere mensen. 

Persoonlijke stickers

Naast het hebben van BIC aanstekers met logo zijn op maat gemaakte stickers een goede keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een effectieve, maar budgetvriendelijke manier om hun merk te promoten. Door de veelzijdigheid van stickers kunnen ze worden ontworpen in verschillende vormen, kleuren en maten. Hierdoor kunnen de stickers worden aangepast aan de identiteit van je merk. Stickers zijn niet alleen een krachtig marketinginstrument, maar ook een weerspiegeling van de creativiteit en de unieke eigenschappen van je bedrijf. 

Sleutelhangers

Sleutelhangers behoren tot de meest populaire merchandise items en dat is niet zonder reden. Ze zijn namelijk klein, betaalbaar en altijd in zicht. Elke keer dat iemand zijn of haar sleutels tevoorschijn haalt, wordt je bedrijfslogo getoond. Het is een subtiele maar effectieve manier om je merk te promoten. Sleutelhangers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, materialen en stijlen, waardoor je kunt kiezen wat het beste bij je bedrijf past. Of je nu gaat voor een klassieke metalen sleutelhanger of een kleurrijke kunststof variant, je klanten zullen je bedrijf altijd in gedachten houden wanneer ze hun sleutels gebruiken.

Notitieboekjes

Notitieboekjes zijn kleine maar handige merchandise items. Iedereen moet soms wel even wat opschrijven voor het maken van aantekeningen of het bijhouden van to-do lijstjes. Door je bedrijfslogo op een notitieboekje te drukken, geef je je klanten een praktisch cadeau dat ze dagelijks kunnen gebruiken. Bovendien zal je merknaam keer op keer onder hun aandacht komen wanneer ze het notitieboekje tevoorschijn halen. Kies voor een notitieboekje met een stijlvolle uitstraling en hoogwaardige papierkwaliteit, zodat je klanten het ook graag willen gebruiken.